Δημόσια διαβούλευση για την Φάση 10 της οικιστικής ανάπτυξης «Venus Gardens», στην Κοινότητα Χλώρακας στην Πάφο

15/11/2022

 

Η εταιρεία «Armonia Estates Ltd» σας προσκαλεί σε Δημόσια Παρουσίαση αναφορικά με την ανέγερση μέρους της ανάπτυξης «Venus Gardens» στην Χλώρακα (Blocks 2 & 3), την 23η Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.00 στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, Λεωφόρος Δανάης 2, 8042, Πάφος.

Το Έργο αφορά την Φάση 10 του συνόλου της ανάπτυξης, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή και λειτουργία μέρους της ανάπτυξης «Venus Gardens». Στην Φάση 10 περιλαμβάνεται η δημιουργία δύο (2) κτιρίων (Block 2 και Block 3), κολυμβητική δεξαμενή, γήπεδο αντισφαίρισης, ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης και ιδιωτικός χώρος πρασίνου.

Η παρουσίαση θα αναφερθεί στο προτεινόμενο Έργο και στην Μελέτη Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον, η οποία έχει εκπονηθεί από τους Περιβαλλοντικούς Σύμβουλους του Έργου (ALA Planning Partnership Consultancy L.L.C.) και αντικείμενο της είναι να παρατεθούν γενικές πληροφορίες για το Έργο, να αναφερθούν τα κυριότερα περιβαλλοντικά ζητήματα που προκύπτουν από αυτό και να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να υποβάλει σχόλια και απόψεις.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και υποβολή απόψεων και εισηγήσεων.